Kopersbegeleiding

Op 3000 m2 biedt Totalproject wooninspiraties van alle bekende merken

Totalproject is een gespecialiseerde partij in kopersbegeleiding voor partners als Van Wijnen, BAM, AM, Stadgenoot en BPD. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn wij dan verantwoordelijk voor keuken en/of sanitair en tegelwerk en eventuele overige afbouw en afwerking. Wij begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering.

 

In onze 3000 m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te komen uitzoeken. Onze specialisten kunnen u daar mee helpen en alles direct aan tafel visualiseren in een 3d-tekening.

 

Soms heeft de verkopende partij van de woning al een afwerkpakket uitgezocht, over het algemeen is het mogelijk om binnen onze showroom diverse keuzes te maken. Naast de zaken die al worden aangeboden via de verkopende partij is het ook mogelijk uw huis door ons Kant&Klaar te laten opleveren: dus ook met bijvoorbeeld wandafwerking, schilderwerk en een vloer.

 

Heeft u een brief ontvangen van Totalproject?

 

Het kan zijn dat u een woning heeft gekocht en een brief heeft ontvangen van Totalproject. U kunt dan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak in onze showroom in Lelystad. Hier kunt u, onder één dak, alle keuzes maken voor de afwerking van uw woning.