Kästle

Totalproject werkt graag en veelvuldig met de Duitse topkeukens van Kästle. Het Duitse merk biedt bijzonder veel kwaliteit en ontwerpvrijheid voor een scherpe prijs. Kästle is verkrijgbaar in meerdere breedtes en dieptes, kleuren (ook voor de corpus, de binnenzijde van de kast) en materialen. Ontdek in onze showroom in Lelystad de veelzijdigheid van Kästle.

Schagen 031

De kwaliteitskenmerken van onze Kästle keukens:

 

20 Corpuskleuren

Wij bieden voor ieder front de juiste kleur aan en bieden zo een binnen en buiten harmonische keukenoptiek. 20 corpusvarianten, binnen en buiten in dezelfde kleur, onderstrepen de waarde van de keuken.

 

Corpushoogtes

De rastermaat [X13] en 4 verschillende plinthoogtes vergemakkelijkt het realiseren van verschillende werkhoogtes en zorgt voor een ergonomische werkhouding bij verschillende bezigheden. In totaal 18 kasthoogtes bieden de juiste werkhoogte.

 

Corpusdieptes

De keuken laat zich door de keuze van 5 verschillende corpusdieptes optimaal aan de ruimtesituatie en de individuele designeisen aanpassen.

 

Legplankdragers

De tegen kantelen bevestigde metalen legplankdragers, zorgen voor een stabiele positie van de legplanken. De legplanken zijn rondom afgewerkt. De voorkant zelfs met een 1 mm dikke, stootvaste abskant.

 

Laden en korven

Alle laden en korven zijn standaard met dubbelwandig staal uitgerust en volledig uittrekbaar. De korven hebben zijdelings 8 mm dik veiligheidsglas. Korven met een front van 51,6 cm hoogte of hoger hebben een extra reling en een verhoogde achterkant.

 

Scharnieren

Volmetalen clipscharnieren zorgen voor licht openen en automatisch sluiten. De deurafstelling vindt in 3 richtingen plaats. Bij een 91 cm hoge hangkast worden 3 scharnieren, voor een betere stabiliteit, gebruikt.

 

Beschermplaat

Om de kast te beschermen tegen vocht worden spoelkasten en kasten met een nis voor een koelkast met een aluminium bodemplaat uitgevoerd.

 

Ophangsysteem

De constructie van het verdekte ophangsysteem is onzichtbaar. Alle hangkasten zijn met het verdekte ophangsysteem uitgerust en kunnen op de millimeter nauwkeurig opgehangen worden.

 

Slowmotion

Laden en korven worden altijd in de kast teruggetrokken, of u ze nou een zachte of harde duw geeft.

 

Materialen

Loopt u de verschillende keuzes eens bij langs! U heeft de keuze uit: kunststof, van supermat tot superglanzend, hoogglans acryl, gelakt, mat zowel als hoogglans, fineer en massief hout, met veel of weinig noesten, maar ook noestvrij is mogelijk.

 

Deurdemping

De nieuwe scharnieren met geïntegreerde demping zorgen voor een rustige sluiting, de deur wordt automatisch afgeremd.

 

Antisliplaag

Niets verschuift meer bij het draaien van de carrouselbodems, want de oppervlaktestructuur van de antisliplaag voorkomt het verschuiven van uw keukenartikelen. Dit principe vindt u ook terug in de lades door middel van een antislipmat die standaard meegeleverd wordt.

 

Meer dan 100 frontkleuren

De enorme kleurvariëteit is een opvallend voordeel van de keukens. In Truffel of temperamentvol Carbon – al uw keukenwensen zijn mogelijk.

 

Meer dan 100 programma’s

100 programma’s bieden een grote variatie in keukenstijlen, waarmee je een keur aan designideeën eenvoudig kunt verwezenlijken. Modern, avantgarde, elegant of klassiek, keukenplanningen waarin u zich thuis voelt.

 

Alle kunststof fronten zijn 19/22 mm dik. Het tweezijdig corpusmateriaal is 16 mm dik en aan de voorzijde voorzien van een fluisterprofiel en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen DIN 68765, Emissionsklasse E1.

 

 

Geen berichten gevonden