SieMatic

Individueel design

Het Duitse SieMatic is sinds 1929 één van de meest toonaangevende, kwalitatieve leveranciers van keukens. Centraal staan tijdloos design en perfectie tot in detail. SieMatic laat zien dat een prachtige keuken ook heel praktisch kan zijn.

 

In de showroom van Totalproject in Lelystad staan verschillende keukenopstellingen van SieMatic in de stijlwerelden ‘pure’ en ‘classic’.

 

Pure

Bij ‘pure’ zien we strakke lijnvoering. De hoogwaardige materialen worden zo in de puurste vorm getoond. Het eiland vormt vaak het hart van de keuken. Met het Multimediasysteem kunnen geïntegreerde speakers draadloos worden verbonden aan uw tablet en smartphone. Ook het toevoegen van 19-inch schermen in bijvoorbeeld de achterwand van uw keuken behoort tot de mogelijkheden.

 

IMG_1312

 

Classic

De klassieke paneeldeuren en het gebruik van verschillende kasten en ‘nisjes’ zorgen voor een chique keuken. De combinatie van luxe materialen zoals massief hout, fineer en natuursteen zorgen voor een weelderig beeld. Ook hier zien we het slimme kastoplossingen zoals het MultiMatic-systeem: 30% meer kastruimte door optimale benutting.

 

siematic-s1-multimatic-and-truffle-grey-units-emailable

 

Schoonheid, ook in de kasten

De interieurs van de kasten en lades tonen ware schoonheid. Uitgevoerd in hout, staal, aluminium of kunststof. Ook een combinatie is mogelijk. De laden zijn zwaar belastbaar, licht uittrekbaar en leverbaar op maat, van 250 tot 1250 mm.

 

Iedereen is anders, iedere keuken ook.

 

Ontwerp samen met Totalproject uw SieMatic keuken.

 

www.siematic.nl