Villeroy & Boch

Het beste sinds 1748

Eén van de vaste waarden in de collectie van Totalproject is Villeroy & Boch. Bijna 250 jaar vormt zij de top in porcelein: serviesgoed, tegelwerk en sanitair. Wij voeren hun de volledige badkamer- en wellnesscollectie van het merk en hebben in onze showroom in Lelystad diverse badkameropstellingen met accessoires als douchecabines en badkamermeubelen.

 

Villeroy & Boch biedt diverse collecties. Van de strakke Architectura-serie, het weelderige Ocatron tot het klassieke en elegante Amadea. Veelvuldig passen we de mooie Subway 2.0-serie toe.

 

villeroy-boch-country-aveo

 

 

Opvallend aan het merk is het innovatief vermogen, zoals het DirectFlush toilet met CeramicPlus- en AntiBac-toplaag. Deze wc is spoelrandloos waardoor snelle en grondige reiniging mogelijk is. De toplaag heeft een antibacteriële werking die de groei van bacteriën bewezen verminderd met meer dan 99,9%. De pot is uitgevoerd in CeramicPlus, een keramieksoort waaraan vuil en kalk zich nauwelijks hecht. Gevolg: hygienisch, betrouwbaar en eenvoudig te reinigen.

 

Technische innovatie in een mooi jasje: daarom is Villeroy & Boch al jaren partner van Totalproject.

 

www.villeroy-boch.nl