Showroom

Op 3000 m2 biedt Totalproject wooninspiraties van alle bekende merken

Welkom bij Totalproject in Lelystad. Op 3000 m2 verdeeld over drie verdiepingen bieden wij wooninspiraties van onder andere vtwonen, SieMatic, Villeroy & Boch en Solidfloor. Ook is er een bouwkundige showroom aanwezig met daarin allerlei basis- en optionele afwerking van uw woning zoals Velux-dakramen, garagedeuren en zonnepanelen. Wij worden zeer regelmatig door aannemers en projectontwikkelaars ingezet voor alle afwerking en de kopersbegeleiding.

IMG_1298

 

Onze aanpak zit al in onze naam: Totalproject. Indien gewenst kunnen wij u volledig ontzorgen in de afbouw van uw woning. Onder andere via ons Kant&Klaar-concept bieden we een sleutelklare afwerking van uw huis. Uiteraard kunt u ook delen van de afwerking, zoals alleen een keuken of badkamer, bij ons afnemen

Een dag(deel) bij Totalproject, uw hele huis uitgezocht…

U kunt bij ons, op afspraak, alle keuzes maken voor uw woning. Zo kunt u in een paar uur tijd de brede collecties bekijken van keukenmerken als Kästle en SieMatic om daarna direct om tafel met de keukenspecialist die realtime uw wensen kan omzetten in een digitale 3d-tekening en offerte.

 

IMG_1312

Van vloer tot dak

Na een heerlijke lunch kunt u bijvoorbeeld de wooninspiraties van vtwonen bekijken op onze eerste verdieping en in gesprek met de specialist in sanitair en tegels.

IMG_1307

 

Met een 3d-weergave van uw badkamer kan samen worden gekeken naar de slimste indelingen en mooiste oplossingen. Gebruikmakend van de collecties van onder andere Villeroy & Boch, Grohe, Mosa, RAK, Hansgrohe, Sphinx, Duravit en Dornbracht.

 

IMG_1328

 

In onze bouwkundige showroom kunt u kijken naar onder andere deuren en overige bouwkundige opties zoals Velux-dakramen en garagedeuren. Bij Totalproject zijn bijvoorbeeld ook vensterbanken en radiatoren ‘in het echt’ te zien. Zo weet u precies, in het geval van een nieuwbouwwoning, wat u straks verwachten kunt.

 

IMG_1341

Op zowel de eerste als tweede verdieping vind u parketvloeren van onder andere Solidfloor en Piet Boon Flooring by Solidfloor. Ook is hier tapijt, hoogwaardig laminaat van o.a. Cleanfloor en gietvloeren.

IMG_1302

 

Op grote wanden zijn diverse wandafwerkingen zichtbaar: onder andere stucwerk met- en zonder korrel.

Ook biedt Totalproject diverse raambekleding zoals luxaflex, shutters, roman blinds en gordijnen.

IMG_1351

Uw woning is helemaal af met onze inbouwkasten en walk-in-closets. Deze kunnen worden voorzien van verlichting en interieur.

IMG_1347

 

Voor het ‘totale project’ kan Totalproject gebruikmaken van een breed netwerk aan professionals. Zo kan binnen de Kant&Klaar-filosofie uw huis volledig sleutelklaar worden gemaakt, ook met bijvoorbeeld ingefreesde speakers, verlichting en televisies. Niets is ons te gek.

Schagen 026

Onze showroom bezoeken? Wees welkom aan de Schoepenweg 35 in Lelystad.

 

Wilt u graag alle aandacht en zo gericht en snel mogelijk door de collectie? Maak dan een afspraak.